Zdarzenia

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1909
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Zdarzenia

Post autor: gbbsoft »

Tak samo, tylko poszukaj cechy 'Hidden'.
reticulan
Posty: 144
Rejestracja: 29 maja 2018, 21:37
Miasto: Częstochowa
System DCC: Roco 10764

Re: Zdarzenia

Post autor: reticulan »

Właśnie o to chodziło. Dziękuję.
reticulan
Posty: 144
Rejestracja: 29 maja 2018, 21:37
Miasto: Częstochowa
System DCC: Roco 10764

Re: Zdarzenia

Post autor: reticulan »

Zrobiłem dokładnie to samo, ale lok nie znika z panela lokomotyw. W panelu lokomotyw zaznacza się funkcja" poza makietą" ale lok znika dopiero jak wejdę w panel loków i z niego wyjdę naciskając "OK"

Panel lokomotyw nie odświeża się na bieżąco. Da się coś z tym zrobić? Zależy mi także na tym żeby lok znikały z panela bo mam malutki monitor 11 cali.
Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1909
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Zdarzenia

Post autor: gbbsoft »

Hmm... Pomyślę... :-)
reticulan
Posty: 144
Rejestracja: 29 maja 2018, 21:37
Miasto: Częstochowa
System DCC: Roco 10764

Re: Zdarzenia

Post autor: reticulan »

Ok, na spokojnie.
Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1909
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Zdarzenia

Post autor: gbbsoft »

OK. Zobacz w najnowszej wersji testowej.
reticulan
Posty: 144
Rejestracja: 29 maja 2018, 21:37
Miasto: Częstochowa
System DCC: Roco 10764

Re: Zdarzenia

Post autor: reticulan »

Działa:) Dziękuję.

PS. Czasami po kilkunastu kliknięciach zał-wył. tryb poza makietą program potrafi się wykrzaczyć całkowicie i okienko robi się mleczne, a na górze pisze brak odpowiedzi. Pomaga restart programu poprzez menagera zadań. A czasami jest tak że 100 razy kliknę i nic się nie stanie. Testowałem na dwóch różnych komputerach, jeden na Win10, a drugi na Win7, na obu dzieje się tak samo.
ODPOWIEDZ