Strona 3 z 3

Re: Urządzenia włącz i wyłącz losowo

: 02 gru 2019, 20:07
autor: Akronaut
test losowego włączania.plansza
(8.46 KiB) Pobrany 40 razy

Re: Urządzenia włącz i wyłącz losowo

: 02 gru 2019, 21:16
autor: gbbsoft
No, niestety u mnie działa... (Centralka Roco).

Re: Urządzenia włącz i wyłącz losowo

: 02 gru 2019, 21:40
autor: Akronaut
Zastanawiam się dlaczego tak się dzieje.
Wartości czasu wyłączenia i ponownego włączenia zastępują klikanie myszą na ekranie.
Jak klikam myszą działa.
Z MM wybierając odpowiedni rozjazd też działa.
A w podglądzie komunikacji coś widzisz niewłaściwego?
Możesz zweryfikować główną planszę?
Może jest coś, co trzeba "odhaczyć" w ustawieniach programu?
obie głowice.plansza
(2.56 MiB) Pobrany 35 razy

Re: Urządzenia włącz i wyłącz losowo

: 03 gru 2019, 21:22
autor: gbbsoft
Nie mam pojęcia, dlaczego element zachowuje się inaczej u ciebie, a inaczej u mnie.
A jak wpiszesz "normalne" czasy, np: po 10000 we wszystkich 4 polach, to jest też źle?

PS. Na wszelki wypadek sprawdź, czy masz wersję: 1.76.7270
PS. A jaka masz centralkę?

Re: Urządzenia włącz i wyłącz losowo

: 03 gru 2019, 22:06
autor: Akronaut
Miałem wersję 1.76.7263
Teraz działa - zainstalowałem z tego pliku ZIP, który mi przesłałeś wersję 1.76.7270, coś musiałem pomieszać przy instalacji.
Dziękuję.

Re: Urządzenia włącz i wyłącz losowo

: 03 gru 2019, 22:57
autor: gbbsoft
No to mnie pocieszyłeś... :-) Bo już na głowę zachodziłem...