Zapisywanie lokomotyw ECoS

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1767
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Zapisywanie lokomotyw ECoS

Post autor: gbbsoft » 28 sie 2019, 11:34

Ale co: działało poprawnie i nagle przestało? Cos się w tym momencie zmienilo? Jaka instalacja wersji GbbKolejki lub oprogramowania ECoS?

PS. Może stara wersja programu GbbKolejka? Zainstaluj najnowsza...

tkarkady
Posty: 181
Rejestracja: 06 sie 2010, 12:19
System DCC: PIKO SmartControl®

Re: Zapisywanie lokomotyw ECoS

Post autor: tkarkady » 28 sie 2019, 22:51

Działało jak w centralce była wpisana jedna lokomotywa i przestało kiedy dołożyłem dwie kolejne .
Miałem wersję Gbb 1.74 , zaktualizowałem do najnowszej i wygląda na to że teraz z lokomotywami jest wszystko w porządku.
Nie wiem czy pomogła zmiana wersji czy samo przeinstalowanie.
Niestety dalej nie widać systemu i lokomotyw w panelu programowania.

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1767
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Zapisywanie lokomotyw ECoS

Post autor: gbbsoft » 29 sie 2019, 17:43

Programowanie lokomotyw w GbbKolejce nie obsługuje systemu ECoS.

ODPOWIEDZ